Professionel Diamantboring i hele København med skarp præcision!

Hvad er Diamantboring
En diamantboring er en præcisionsboring gennem vægge, gulve eller lofter, når der skal bores huller til fx nye rørføringer, ventilation, ledninger eller kablerføringer, etableres nye trappeskakter eller lignende. Herlev Diamanten har erfaringen med alle typer diamantboringer, og vi udfører arbejdet med ekstrem høj præcision og uden nævneværdig tilsmudsning.

Hvem er vores kunder
Herlev Diamanten udfører diamantboringer i hele København for både entreprenører, håndværkere og private. Vi har stor erfaring med at udføre boringer i alle typer omgivelser – bl.a. på hospitaler og plejehjem, hvor der stilles ekstra høje krav til renligheden.

Alle typer af Diamantboringer
Vores omfattende maskinpark gør det muligt at udføre stort set alle typer diamantboringer. Vi råder over topmoderne høj frekvens
 boreudstyr, der bl.a. omfatter cirkelsave og vi går aldrig på kompromis med hverken præsition eller sikkerhed. Vi kan desuden tilbyde alle former for diamantskæring inklusiv wireskæring og vi udfører diamantboringer med en diameter fra ø10 mm til 1.000 mm. samt skæring med circelsav fra ø 500 til uendeligt.

Vi udfører følgende typer af diamantboringer:

    •    skæring med cirkelsav fra ø 500 mm. - uendeligt
    •    skæring med vægsav i op til 65 cm tykkelse
    •    skæring med gulvsav ned til 65 cm dybde
    •    wireskæring udføres efter ønske
    •    diamantboring fra ø 10 mm til 1000 mm i diameter

Med diamantboringer kan man gennembryde selv de mest hårde materialer som fx jernbeton, granit, fliser, asfalt, m.v. En diamantboring har den fordel, at den er ekstrem præcis, den finder den korteste lige vej fra punkt A til B, og samtidig undgår man at ødelægge mere af den omgivende mur eller hul, ud over det område, som skal gennembores. Desuden slipper man for vibationer eller rystelser i bygningen og der er mindre støjgenere end ved hugning.
Diamantborer og klinger er udstyret med kunstige diamanter blev udviklet op gennem 60’erne. Det er altså ikke ægte diamanter, men kunstige, krystaliserede diamanter, der sidder på boreudstyret – og som er årsag til værktøjets ekstreme styrke og skarphed, når der fx bores i jernbeton eller granit.