Professionel Diamantskæring i hele København med skarp præcision!

En diamantskæring er et stykke præcisionsarbejde, der kræver det rette værkstøj. Hos Herlev Diamanten har vi både udstyret og mange års erfaringer i diamantskæringer, og vi udfører både opgaver i hele København for håndværkere, entreprenører og private.

Diamantskæring benyttes fx når der skal skæres åbninger ud til nye vinduer, døre eller porte i eksisterende vægge. Men man benytter også diamantskæring når der skal skæres huller ud til fx nye ventilationskanaler i fx badeværelser, huller til nye kabelføringer eller vandrør, udtag til skorstene ved opstilling af brændeovne, huller i gulve til nye trapper, m.v. Herlev Diamanten udfører også nedskæringer af eksisterende vægge, gulve eller lofter.

Vi kan både skære i jernbeton, letbeton, murværk, granit, fliser og asfalt, og vi udfører diamantskæringer i både vægge, lofter eller gulve – uanset om skæringen skal ske vertikalt eller horisontalt. Ved hjælp af vores høj frekvens udstyr udføres arbejdet med ekstrem høj præsition, så udskæringen ligger præcis der, hvor den skal være.

Vores udstyr til diamantskæringer omfatter bl.a. høj frekvens og elektriske håndsave, cirkelsave, gulvsave, vægsave, wiresave og kapsave. Vi kan desuden udføre wireskæringer.

Herlev Diamanten udfører følgende typer diamantskæringer:

  • skæring med cirkelsav fra ø 500 - uendeligt
  • skæring med vægsav i op til 65 cm tykkelse
  • dæk skæring med klinge op til 65 cm tykkelse 
  • skæring med gulvsav i op til 65 cm dybde
  • wireskæring fra 30 cm - uendeligt
  • skæringer i håndholdt sav, rilleskæring, tørskæring med sug

Diamantskæring foregår i øvrigt ikke med ægte diamanter, men med kunstige diamanter. Disse kunstigt fremstillede diamanter er krystaliserede diamanter, som så lægges ind på værktøjet, der dermed får et ultra hårdt skær, der kan skære gennem næsten alle materialer – og samtidigt efterlader sig et ekstremt præcist snit.

Du er velkommen til at ringe til os på 40 15 37 37 for en uforpligtende snak om din diamantskæringsopgave, eller skrive til os på info@herlevdiamanten.dk