Hvem er Herlev Diamanten

Vores store erfaring gør det muligt for os at løse selv de sværeste opgaver med en høj kvalitet. Vi er bestemt ikke bange for en udfordring.  Vi løser mange specielle opgaver, så ring gerne til os i dag hvis du har en umulig opgave.

Herlev Diamanten er specialist i følsomme miljøer, hvor der skal tages hensyn til omgivelserne både før, under og efter opgaven er udført. Det er kendetegnende for alle vores medarbejdere, at de rydder op efter sig og efterlader omgivelserne pæne og ryddelige. Denne nidkærhed for at alt skal være i orden, har betydet, at vi har fået en Grøn smiley hos Arbejdstilsynet.  

René Køltoft

René Køltoft

René har været ansat i Diamant Entreprise 1989 – 1991 hvor René bl.a. var formand for et svensk sjak i 6 måneder med forskellige opgaver både Diamant-boring og – skæring i Sverige. René startede i Total Diamanten 2000 – 2006, i 2003 blev René selvstændig men udførte stadig arbejde for Total Diamanten. René var med på mange store og specialopgaver bl.a. Sojakagefabrikken/ Venneberg siloerne, Metroen og Lyngby storcenter. Men også små opgaver på et enkelt hul, altså mange forskellige opgavetyper.

Leif Mikkelsen

Leif Mikkelsen

Leif har været selvstændig ventilationsmand i en del år, siden selvstændig vognmand med 2 biler kørende. Leif Startede i Total Diamanten i 1997 som selvstændig og måtte lære sig selv op på den hårde måde for at tjene sine penge, både med boring og skæring. Siden hen kom Leif på mange store opgaver som Sojakagefabrikken/ Venneberg siloerne, Metroen Øresundsforbindelsen.

Hans Jørgensen

Hans Jørgensen

Hans er udlært maskinarbejder er senere udannet som anlægsgartner, startede hos Herlev Diamanten oktober 2006, lige efter at være udlært som anlægsarbejder. Hans er blevet lært op efter Herlev Diamantens grundværdier og derfor besidder ekspertise og egenskaber som vi ligger vægt på.