Vores referencer gennem tiden

Herlev Diamanten har som sagt mange års erfaring. Her er et lille uddrag af vores seneste opgaver.

Har du en opgave som ikke ligner disse opgaver, er du altid velkommen til at kontakte os for andre referencer, ring på mobil nr. 40 15 37 37 eller kontakt os pr. mail info@herlevdiamanten.dk

Tivoli Hotel & congresscenter

Tivoli Kongrescenter
Ved store opgaver har vi stor erfaring med koordinering. Med en entreprise så stor som denne er det vigtig at være opmærksom på præcision. Vi lægger en ære i at overholde tidsplanen med vores standardkvalitet.

Region Hovedstaden

Hospitaler
Herlev Diamanten er ekspert i diamant -boring og -skæring på Hospitaler. Dette skyldes ikke mindst vores erfaring med at indgå i rutiner og sikkerhedsforanstaltninger på Danske hospitaler. Herlev Diamanten har udført opgaver for: Bispebjerg, Rigshospitalet (større renoveringsopgave af forskellige afdelinger), Roskilde (Ombygning af operationsafdelingen i 3 etaper med tidsplan), Køge, Holbæk, Hillerød og Ringsted.

Hovedbanegården

Københavns Hovedbanegård
ved Aarsleff  Rail samt Pihl og søn – Herlev Diamanten løste opgaven at montere ledelinjer rundt på hele Banegården. Denne opgave satte vores præcision på prøve. Opgaven var at fliserne ikke måtte lægges om, men at stien skulle skæres direkte på stedet.

Amagerværket

Amagerværket
Med svære og komplicerede opgaver er Herlev Diamanten en erfaren virksomhed, her kan bl.a. nævnes nedskæring af tag i 60m højde.

800 lejligheder i Brøndbynord

800 lejligheder i Brøndby Nord
Brøndby Nord er et boligområde vest for København. Området består af tre højhuse på 16 etager og 14 fireetagers boligblokke.Ved et storstilet projekt har to af højhusene og otte af de lave huse med i alt 800 boliger nu fået nye facader og indgangspartier samt renoverede badeværelser.

Herlev Diamanten stod for at levere 8000 huller som selvfølgelig blev lavet til tiden og uden indsigelser.